Moderátor: atika85

eveydoll írta:A Foo Fighters fellépett a VH1 által szervezett Storytellers Night-on kb 1 hónapja, 3 hete, és tegnap este 9-től adta az MTV Europe és az MTV Hungary is. Elvileg a VH1 is leadta, de én hiába néztem, ott semmi nem volt. Lehet, h nem azon volt, ami nálunk van. Bár nem tudom, h mennyi különbség van aközött a VH1 között, ami nekünk is van, meg az amerikai/angol között, de mindegy.
A lényeg az, h amint meglesz a link (biztos vagyok benne, h vki rögzítette a fórumról), azonnal postázom.
A NME-s linket azonban nem találom sehol már. Ne haragudjatok!

zoli írta:eveydoll írta:A Foo Fighters fellépett a VH1 által szervezett Storytellers Night-on kb 1 hónapja, 3 hete, és tegnap este 9-től adta az MTV Europe és az MTV Hungary is. Elvileg a VH1 is leadta, de én hiába néztem, ott semmi nem volt. Lehet, h nem azon volt, ami nálunk van. Bár nem tudom, h mennyi különbség van aközött a VH1 között, ami nekünk is van, meg az amerikai/angol között, de mindegy.
A lényeg az, h amint meglesz a link (biztos vagyok benne, h vki rögzítette a fórumról), azonnal postázom.
A NME-s linket azonban nem találom sehol már. Ne haragudjatok!
a storytellers elvileg lesz holnap este 9kor is az mtv-n!! én nézem

zoli írta:na, megnéztem, fáin volt. szokásos dave dumákkal.
everlong végre normál hangszerelésben. tetszett

SiD666 írta:a végére kapcsolódtam be.. valaki rögzítette ? mert nagoyn kíváncsi lennék végre miért is annyíra vidám banda

zephyr írta:Hova süllyedünk, már a vacsoracsatában is FF megy...(Razor)

eveydoll írta:zephyr írta:Hova süllyedünk, már a vacsoracsatában is FF megy...(Razor)
Kezdi az ország megismerni őket. Ez jó jel.

zephyr írta:eveydoll írta:zephyr írta:Hova süllyedünk, már a vacsoracsatában is FF megy...(Razor)
Kezdi az ország megismerni őket. Ez jó jel.
Elvenné Dave Grohl Paris Hiltont, mindenki csak úgy emlegetné, hogy Paris Hilton férje...
Tényleg, ismered Gavin Rossdale-t? Ne nézz utána először, csak így név alapján. Kíváncsi vagyok.

eveydoll írta:Dave-nek más az ízlése. Nem hinném, h a szép feleségétől megválna egy ribi miatt.
Igen, hallottam már a nevét nagyon sokszor.

zephyr írta:eveydoll írta:Dave-nek más az ízlése. Nem hinném, h a szép feleségétől megválna egy ribi miatt.
Igen, hallottam már a nevét nagyon sokszor.
Jó nyílván, de érted... Nem sokan vágják nálunk, hogy Dave a FF énekese...

eveydoll írta:Amúgy miért kérdezted, h hallottam-e már Gavin Rossdale-ről?

zephyr írta:eveydoll írta:Amúgy miért kérdezted, h hallottam-e már Gavin Rossdale-ről?
Ja, őt mondták úgy valamelyik bulvárműsorban, hogy Gwen Stefani férje.. Pedig hamarabb volt ismert a zenekara, mint a No Doubt...
És amúgy nagyon jó az első két lemeze a Bushnak, érdemes meghallgatni.

Az Insipid három tagja együtt maradt, és Valah Sanyi gitárossal és Szmola Csabi basszerossal kiegészülve megalakítottuk a Monkey Ranch zenekart, ami egy Foo Fighters Tribute, Binges pedig folytatja a már eddig is ismert projektjeit.
A Foo Fighters Tribute-ről bővebb info itt: http://www.monkeyranch.hu. Legközelebb Budapesten a Morrison’s 1-ben lépünk fel 2010 február 2-án, ahová a belépés 21h-ig ingyenes (1065, Révay u.25. Opera mellett, Deák tértől, Oktogontól pár perc gyalog). Gyertek sokan, az összes nagy Foo Fighters slágert meghallgathatjátok élőben, zúzzunk együtt.

zephyr írta:Az insipides hír vonatkozó részlete:Az Insipid három tagja együtt maradt, és Valah Sanyi gitárossal és Szmola Csabi basszerossal kiegészülve megalakítottuk a Monkey Ranch zenekart, ami egy Foo Fighters Tribute, Binges pedig folytatja a már eddig is ismert projektjeit.
A Foo Fighters Tribute-ről bővebb info itt: http://www.monkeyranch.hu. Legközelebb Budapesten a Morrison’s 1-ben lépünk fel 2010 február 2-án, ahová a belépés 21h-ig ingyenes (1065, Révay u.25. Opera mellett, Deák tértől, Oktogontól pár perc gyalog). Gyertek sokan, az összes nagy Foo Fighters slágert meghallgathatjátok élőben, zúzzunk együtt.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég